Ik zoek een baan

Ik ben op zoek naar een baan
 
Wat zoekt u? U zoekt een uitdaging, diversiteit of flexibiliteit. Intermed gaat samen met u op zoek naar net dat beetje meer. Dit doet Intermed op basis van ervaring, kennis en interesse in u als mens. Ambieert u een vaste of tijdelijke baan, in de commerciële of non profit sector, op MBO/HBO/WO niveau? Bij Intermed kunt u alle kanten uit.

U kunt ons een Open sollicitatie sturen of een sollicitatie gericht op de vacatures, via http://intermedbv.nl/Vacatures.aspx  (genoemde vacatures worden dagelijks bijgehouden en zijn uiterst actueel).

Bij een open sollicitatie of een gerichte sollicitatie, waarbij u in grote lijn aan het gevraagde profiel voldoet, nemen wij altijd persoonlijk contact met u op.

Niet alle vacatures worden door ons gepubliceerd, mocht je geen passende vacature op onze site vinden, mail dan een Open sollicitatie.

Solliciteren is bij ons heel eenvoudig. Simpelweg uw CV mailen en daarna nemen wij contact met u op. Als de 1e indruk een match zou kunnen zijn, ontvangt u aanvullende gegevens m.b.t. de organisatie/cultuur en als een motivatiebrief gewenst is door deze opdrachtgever, dan heeft u voldoende informatie om een gerichte brief te schrijven. Wij hebben maar één doel en dat is u bemiddelen in de baan die u zoekt en u niet onnodig belasten met schrijfwerk of langs laten komen.

Mocht u zijn uitgenodigd voor een gesprek dan ontwikkelen wij een profiel, waarin uw interesses/eisen/wensen zijn vastgelegd en vragen wij referenties op, voor dat ene doel en dat is u bemiddelen in de baan die U zoekt.

Intermed, groot geworden door klein te blijven. Dat wil zeggen dat u bij ons opvalt en dat wij met de meest grote zorgvuldigheid uw sollicitatie behandelen!

Zeer velen zijn u voor gegaan en zijn inmiddels door ons bemiddeld in een vaste baan; wij hebben ervaring genoeg om in concreto te kunnen zeggen wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Mail vandaag nog uw sollicitatie naar ps@intermedbv.nl  zodat wij z.s.m. kunnen onderzoeken wat wij voor ELKAAR kunnen betekenen?

Uiteraard wordt u sollicitatie uiterst discreet behandeld.  Heeft u een vraag, bel ons, telefoon 070 – 346 94 08.  

Wilt u meer weten? Vul dan hieronder uw
gegevens in voor meer informatie.

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Opmerkingen
Bijlage

Intermed de intermediair voor elk beroep

.....Ontdek 't !